khj-icon

  Forside | Site-info


Dette site er testet med disse operativsystemer og browsere:

Mac OS v. 10.6.1:
- Camino v. 1.6.10, Safari v. 4.0.3, Netscape v. 9.0, Firefox v. 3.5.2, Mozilla v. 1.7.3, Opera v. 8.5, iCab v. 2.9.1

Windows (v. 5.1) XP Professional:
- Firefox v. 3.0, Internet Explorer v. 8, Netscape v. 8.0.1

Af hensyn til Internet Explorer, der ikke kan læse korrekt formaterede XHTML-dokumenter, er disse filer navngivet *.html.
Dette site overholder World Wide Web Consortiums XHTML 1.0 Strict- og CSS1-standarder.
Hvis denne tekst er grøn, kan browseren vise style sheets (CSS). Ellers vil dette site ikke kunne ses korrekt.
Dette site er lavet på en Macintosh med Mac OS 10.3. De side-genererende scripts er afviklet på en PC med Windows XP og Internet Information Server. Alle siderne er fremstillet med udgangspunkt i freeware-editoren BBEdit Lite fra Bare Bones Software, enten som manuel XHTML-kodning eller via ASP-scripts.
Dette site understøtter Free Speech on the Internet-kampagnen (symboliseret ved den blå sløjfe) som samtidigt antyder, at der er risiko for at støde på et bandeord eller to hist og her ;-)
Det engelske English flag bruges til at markere engelsk-sprogede sider. Jeg kunne have brugt det britiske Union Jack Union Jack eller USAs Stars and Stripes Stars and Stripes, men da flaget som nævnt skal markere et sprog snarere end et bestemt land, synes jeg, at det engelske flag er det mest passende, da sproget jo har sit navn herfra.

Dette Dannebrog er (som sikkert bekendt) det danske flag, Dannebrog, som ifølge legenden faldt ned fra himlen i Estland i 1219, hvilket gør det til verdens ældste national-flag.
Der linkes mange steder på dette site - efter explicit tilladelse - til The Internet Movie Database. De fleste links er genererede automatisk; fejl kan og vil derfor forekomme. Fejlene vil blive rettede, efterhånden som jeg bliver (gjort) opmærksom på dem.
Valid XHTML 1.0!


Valid CSS!


Made with a Mac


Built with BB Edit


Blue Ribbon


IMDb

© 1999-2009 Kristen Hyldgaard-Jensen• Opdateret 10-Okt-2009